VI Jornada Hispano-Alemanya de biomassa i energia solar tèrmica

Set 5 • CAROUSEL HOME, estiu 2014, Notícies • 1912 Views • Comentaris tancats a VI Jornada Hispano-Alemanya de biomassa i energia solar tèrmica

solar

La Càmara de Comerç Alemanya per a Espanya i el Ministeri Alemany d’ Economia i Energia organitzen la VI Jornada Hispano-Alemanya de Biomassa i Solar Tèrmica, que tindrà lloc el proper 14 d’octubre a Barcelona.

 

En aquesta ocasió la Jornada està dedicada a la indústria i altres grans consumidors d’ energia. Si bé l’objectiu principal és fomentar la cooperació i les relacions comercials i/o tecnològiques entre els dos països, amb aquesta Jornada també es pretén promoure el desenvolupament de la generació de calor amb biomassa i energia solar en processos industrials i en edificis amb grans consums energètics.

 

La jornada està adreçada a tots els professionals vinculats d’una forma o altra amb l’ús de la biomassa o l’energia solar tèrmica: indústries i altres grans consumidors d’energia, distribuïdors, consultories, instal·ladors, empreses de serveis energètics, productors,… Hi assistiran experts d’institucions alemanyes i espanyoles per presentar novetats tecnològiques, analitzar la situació actual i les perspectives de futur de les energies renovables en general i del sector de la biomassa i l’energia solar tèrmica en particular.

 

També participaran a la Jornada vuit empreses alemanyes del sector, que presentaran els seus productes i realitzaran una tasca comercial a tota Espanya durant els dies 15 i 16 d’octubre. Aquestes empreses s’entrevistaran de forma individual amb les empreses espanyoles que estiguin interessades en contactar-hi a nivell comercial.

 

Podeu trobar més informació a http://www.jornadas-hispano-alemanas.es

Comments are closed.

«