LSolé aposta per reforçar el departament d’enginyeria

Set 5 • DESTACAT HOME COLUMNA 3, estiu 2014, Notícies • 1623 Views • Comentaris tancats a LSolé aposta per reforçar el departament d’enginyeria

lsole

L’empresa LSolé, especialista en solucions d’energia neta per a ús industrial i edificació, ha ampliat i millorat el departament d’enginyeria. Amb la finalitat d’optimitzar el disseny i eficiència de les instal·lacions de biomassa ha adquirit ANSYS, un software de simulació dinàmica dels processos de combustió. Aquesta eina informàtica permet aprofundir en el coneixement dels processos de combustió de la biomassa i en els esforços mecànics als quals es veuen sotmesos els equips. Aquests processos de simulació milloren el diagnòstic dels fluxes tèrmics per a la generació de vapor i permeten preveure els efectes de possibles modificacions als equips. L’objectiu final és aconseguir optimitzar el comportament de les calderes en la combustió de biomassa d’acord a la finalitat per a la qual s’han dissenyat.

En aquest sentit LSolé ha ampliat les seves instal·lacions amb la recent inauguració de noves oficines a Mataró. Son 300 m2 que s’han destinat íntegrament a l’àrea d’enginyeria.
Extret de Nota de premsa de LSole de 29-04-2014

Comments are closed.

«