El nou projecte BES-

Feb 18 • Article, hivern 2014, Presentació • 3023 Views • Comentaris tancats a El nou projecte BES-

Jordi Vigué, enginyer de forests
i director de BES-

Teniu a les mans el primer número de la revista BES-, Biomassa, Energia i Sostenibilitat. És fruit d’una idea i l’esperit emprenedor, la suma dels esforços d’un conjunt de tècnics i de professionals de la comunicació. Neix amb l’objectiu de convertir-se en un element dinamitzador del sector de la biomassa per a ús energètic a Catalunya, un referent i un punt de trobada de tots els agents implicats: des del productor de biomassa al consumidor final, passant per fabricants de calderes, instal·ladors, enginyeries…

……………….………………………….
En la preparació del web i la revista hi ha intervingut tot l’equip de redacció i col·laboradors externs que ens han enviat articles sobre temes d’interès
…………………………………………..

El sector de la biomassa per a ús energètic es pot interpretar com un triangle: a un costat la biomassa com a font d’energia, a l’altre el consumidor que necessita aquesta energia i al tercer costat la tecnologia necessària. BES- vol estar al mig, al centre d’un triangle equilàter, contribuint a fer que sigui equilibrat i amb una base sòlida. Els continguts estan dissenyats amb la voluntat que, sigui quin sigui el vostre costat del triangle, us pugueu sentir representats i hi trobeu informació interessant i didàctica. D’aquesta forma BES- contribuirà a fer que els tres grups d’actors tinguin un major coneixement l’un de l’altre, de les seves inquietuds i necessitats. Només així s’aconseguirà dedicar els esforços en la mateixa direcció i que aquesta sigui l’adequada pel desenvolupament del sector.

…………………………………………..
BES- vol ser un punt de trobada, el centre del triangle de la biomassa
…………………………………………..

vigue

A BES- hi trobareu reportatges d’actualitat, articles relacionats amb la producció de biomassa, els diferents usos que té com a combustible i novetats tecnològiques relatives a la producció d’energia amb biomassa. També hi haurà entrevistes a persones rellevants en el sector, ja sigui per la seva activitat professional o per la repercussió pública de les seves opinions. L’exposició de casos d’èxit, explicant els punts clau pel seu correcte funcionament, seran exemples a tenir en compte per aquells que estiguin sospesant l’adquisició d’equips i el disseny de la seva pròpia instal·lació. Aquests continguts han de resultar interessants per a vosaltres, els lectors. En el fons maneu vosaltres, les vostres opinions i suggeriments són molt importants. Seran rebuts amb atenció i seran de gran ajuda per millorar la revista. Us animo a participar en aquest projecte tant nou com engrescador.

En la preparació de la revista hi ha intervingut tot l’equip de redacció i col·laboradors externs que ens han enviat articles sobre temes d’interès. Ha sigut una feina a vegades feixuga, però sempre il·lusionant. He d’agrair la tasca de tot l’equip de redacció i la col·laboració de qui ens ha enviat articles. També el suport imprescindible dels anunciants, sense els quals BES- seria econòmicament inviable. I no puc acabar sense agrair a GS Gràfica la confiança que han dipositat en mi i el reconeixement a la seva capacitat emprenedora. Sense la seva iniciativa i la il·lusió de l’equip de redacció sencer avui BES- no existiria.

Permeteu-me acabar amb una síntesi de tres paraules:
HOLA, BES- ja ha arribat, GRÀCIES, per tot, i sobretot, sobretot A REVEURE, fins al proper número.

Comments are closed.

« »