El grup Nova Energia ha signat un acord amb Torbel per la distribució de calderes industrials

Feb 19 • CAROUSEL HOME, hivern 2014, Notícies • 1518 Views • Comentaris tancats a El grup Nova Energia ha signat un acord amb Torbel per la distribució de calderes industrials

El Grup Nova Energia i el fabricant portuguès de calderes industrials TORBEL han signat un acord de col·laboració per distribuir, en exclusiva, els seus productes a Espanya i Llatinoamèrica.

TORBEL fabrica calderes de biomassa amb potències de 90 kW a 5MW. Aporta solucions per a sistemes complets d’aigua calenta, vapor o oli tèrmic amb sistemes de combustió per floració, alimentació directa o llit fluid. També disposa d’un ampli ventall de sistemes de filtratge industrial per complir les màximes normatives europees de qualitat de l’aire.

El Grup Nova Energia treballa en el sector de la producció de calor o electricitat a partir de biomassa. Des de l’any 2000 l’ empresa ha participat en un gran nombre de projectes de substitució de calderes de combustibles fòssils per equips de biomassa. Gràcies a aquesta tecnologia els clients de l’empresa han aconseguit grans estalvis en combustible i una considerable reducció d’emissions. Grup Nova Energia disposa d’una oficina tècnica especialitzada i servei tècnic a Espanya, Argentina, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Mèxic i la República Dominicana.

Segons David Poveda, Director General de Grup Nova Energia, “Les empreses espanyoles necessiten solucions amb biomassa que siguin competitives en preu però també robustes, fiables i amb un bon servei tècnic. La tecnologia de TORBEL és perfecta pel nostre mercat i compleix amb les normatives CE d’emissions. A Grup Nova Energia veiem un gran àmbit d’actuació a la indústria de la fusta, sectors agroalimentaris, hivernacles i també el sector terciari.”

foc

Per la seva banda, des de TORBEL comenten: “Hem trobat en Grup Nova Energia el partner perfecte pel mercat espanyol i xilè. Gràcies al seu gran coneixement de la tecnologia de combustió de biomassa i l’excel·lent servei postvenda aconseguirem, sens dubte, tenir molts clients satisfets” i afegeixen: “A TORBEL, el nostre departament de I+D continua innovant per a ser líders del mercat.”

Comments are closed.

« »