Cimm Energies presenta un nou expenedor autònom de pèl·let

Feb 19 • CAROUSEL HOME, hivern 2014, Notícies • 1981 Views • Comentaris tancats a Cimm Energies presenta un nou expenedor autònom de pèl·let

Després d’una dilatada i reconeguda trajectòria en el camp de les energies renovables, Cimm Energies, una empresa catalana situada a Gurb (Osona), presenta un expenedor autònom de pèl·let a la Fira de la Biomassa Forestal de Vic.

Aquest innovador sistema, anomenat Pellet Vending®, pretén cobrir les necessitats de demanda del mercat. Segons els responsables de Cimm Energies, Pep Puigoriol i Roger Tobajas, amb l’augment d’instal·lacions de pèl·let com a combustible, els usuaris demanen una major disponibilitat en l’accés, a qualsevol hora i lloc, d’aquest combustible ecològic.

Tècnicament es tracta d’una estructura cúbica, realitzada amb materials sostenibles, i totalment autònoma en l’àmbit energètic. Aquest nou punt de venda es nodrirà d’un sistema de plaques solars instal·lat a la seva part superior. Disposarà d’un còmode punt de pagament, amb targeta de crèdit o monedes, que, una vegada realitzat, obrirà una de les 84 guixetes on es podrà obtenir un sac de 15kg de pèl·let. Així mateix, el Pellet Vending® autogestionarà la seva capacitat i avisarà a Central abans de quedar-se sense estoc.

Segons l’equip de Cimm Energies, la idea és implantar el sistema en temporada de demanda alta (tardor i hivern). A part, gràcies  a la seva senzilla instal·lació/desinstal·lació, els Pellet Vending® podran moure’s fàcilment arreu del territori.

exp
Prototip del nou expenedor de pèl·let

Comments are closed.

« »