Barcelona BioEconomy Forum

Feb 21 • hivern 2014, Notícies • 1528 Views • Comentaris tancats a Barcelona BioEconomy Forum

El Barcelona BioEconomy Forum és una plataforma de trobada i presa de decisions basada en la ciència però orientat a política que reuneix a líders de les principals companyies amb responsables polítics, científics i líders d’opinió del sector: pensant en cels blaus que s’arrelin fermament a la realitat.

Pretén ser el primer esdeveniment d’una sèrie de fòrums mundials i bianuals, basats en el desenvolupament econòmic sostenible derivat d’una àmplia varietat de recursos renovables forestals i de serveis dels ecosistemes. L’atenció es vol centrar en els reptes de la regió mediterrània i de l’hemisferi sud amb fortes connexions globals.

Objectiu
Hi ha una necessitat de generar noves idees pràctiques sobre com utilitzar de manera òptima i sostenible dels recursos naturals.  Aquesta necessitat que vol promoure el benestar i la bona utilització dels recursos per a múltiples beneficis i solucions s’ha d’adaptar als canvis climàtics i la progressiva disminució dels recursos naturals.

Iniciativa
El Fòrum es va iniciar amb el suport del Ministeri d’Agricultura de Catalunya per promoure el desenvolupament de l’economia basada en recursos renovables.

Participants
Entre els més de 100 participants d’alt nivell de tot el món, s’esperen polítics nacionals i de la UE, CEO’s de diferents companyies, líders d’opinió del sector, organitzacions no governamentals, organitzacions internacionals i altres professionals destacats que treballen en els àmbits del desenvolupament sostenible, la prevenció de conflictes, els recursos forestals, la bioindústria, etc.

Resultats
Els resultats del Fòrum es difondran àmpliament com a recomanacions pràctiques. L’objectiu és que aquestes es puguin dur a terme des dels principals responsables fins als usuaris finals.

LOGOS

Comments are closed.

« »