Acord de col·laboració entre Ventil i Ambitermo

Feb 19 • hivern 2014, Notícies • 1381 Views • Comentaris tancats a Acord de col·laboració entre Ventil i Ambitermo

AMBITERMO, empresa líder a Portugal en la fabricació de calderes de vapor, aigua sobreescalfada, oli tèrmic i sistemes de recuperació de calor, amb potències fins a 50 MWth i aptes per a tot tipus de biomasses, distribuirà els seus productes al mercat nacional a través de VETEC BIOENERGIA, representant del fabricant de les calderes d’aigua calenta VENTIL.

AMBITERMO dissenya, projecta i fabrica calderes amb un alt nivell d’eficiència termodinàmica i baixos nivells d’emissió de gasos. La qualitat dels seus productes, a un preu ajustat, així com el poder d’aportar solucions realitzades a mida de les necessitats del client, l’ha fet mereixedora de la confiança d’innombrables empreses industrials i de serveis a molts diversos sectors: agroalimentari, adobers, bugaderies, ceràmica, hoteler, paperer, tèxtil, vidre, etc, estant present al mercat de diversos països (Portugal, Espanya, Regne Unit, Bulgària, Marroc, Angola…).
Aquest acord permet dirigir-se a empreses amb un gran consum de calor, tant de sectors primaris, industrials com de serveis, i oferir tot tipus de solucions a mida.

ambit

L’objectiu és millorar l’eficiència energètica dels seus processos i minimitzar els costos de producció d’energia mitjançant el disseny, fabricació i execució de solucions “claus en mà” de les seves necessitats, focalitzats a obtenir un retorn de la inversió a curt termini.

Comments are closed.

« »